Om oss

Stetson hattar och övriga hattar även tillbehör & Accessoarer.

Vi här på Mode design Christin har sålt Stetson hattar sedan många år tillbaka här i anrika Haga centralt i Göteborg, etablerad sedan 1990 och du hittar enkelt till oss genom kartan på kontakt sidan. Vi har även många andra tillbehör och accessoarer som passar väl till din hatt. Att inte glömma så har vi även många Dam hattar!

Vi har hållit på med egen design sedan 90-talet och har ett litet urval av jackor och andra klädesplagg som ni är välkomna och titta på i vår butik. 

Vi kan lätt hjälpa dig att hitta vilken hatt, keps och övriga accessoarer som kan passa dig, har vi inte på lager så kan vi lätt beställa och vi kan meddela dig när det har kommit in till oss.

Lite historia från andra sidan Atlanten.

Sedan 1865 när John Batterson Stetson startade sin firma i Philadelphia har just Stetson hatten setts som garant för stil, kvalitet och inte minst tradition. Som många andra i början av 1860-talet sökte även John B. Stetson guld och kanske tur för oss så blev det inget guld.
 
Som skydd för stekande sol, väder och vind skapade John en enkel filthatt med mycket enkel teknik, vilket blev en hörnsten i Stetson hattens framtid, när han återvände till östkusten och startade John B. Stetson Company.

Med detta fick även western sin Cowboy hatt och 150 år av kunnande har skapat ett världsrykte om att Stetson hattar är tillverkade av högsta kvalitet och utbudet har ökat från inte bara cowboy hattar utan även boots, accessoarer i läder, livremmar och andra naturmaterial. Prestigen i hur länge produkterna skall hålla, är livet ut.

Vi har ett stort utbud av Stetson hattar direkt från leverantören.

Certified stetson retail